Informatie tassen

Werkwijze
Elke tas is met de hand gemaakt en uniek. Van sommige uitvoeringen worden er meerdere modellen gemaakt, maar door verschil in detail is elke tas toch anders.

Wolvilt
Alle tassen van made by Josje zijn vervaardigd van 100% wolvilt in een dikte van 3mm, tenzij anders omschreven. Wolvilt is van nature waterafstotend en vuilwerend. Mocht reiniging toch noodzakelijk zijn, dan is een sopje van lauw water en zachte zeep voldoende. Eventuele pilling kan verwijderd worden met een eenvoudig scheermesje.

Bestellen
De getoonde tassen op deze website kunnen besteld worden door contact op te nemen met made by Josje, of via de genoemde kunstmarkten en galeries. Natuurlijk is het ook mogelijk om een tas te laten ontwerpen. In overleg met made by Josje kan een tas naar uw wensen gemaakt worden.

Werkwijze bij bestelling van een speciaal voor u ontworpen tas:

Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt, wordt er door made by Josje een voorstel gedaan, meestal in de vorm van een tekening. Tevens wordt dan een offerte afgegeven. Na opdracht is de levertijd ca. 3 weken en wordt een aanbetaling van 50% in rekening gebracht, na levering van de tas wordt de overige 50% in rekening gebracht.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten.

Beschikbare kleuren:

– gebroken wit
– zwart
– antraciet grijs
– donkerbruin
– donkerblauw
– blauw
– grasgroen
– zonnebloemgeel
– oranje
– rood
– cyclaamroze