top of page

CARNAVALKOSTUUMS

In de zomer van 2016 werd made by Josje gevraagd om kostuums te ontwerpen en te vervaardigen voor de aankomend Stadsprins van Borne, zijn Adjudant en hun vrouwen en dochter. Daarnaast heeft zij ook voor de Jonkheer, de Jeugdprins en zijn Adjudant een kostuum ontworpen en gemaakt.

 

Sindsdien heeft zij jaarlijks voor diverse carnavalsverenigingen de (stads)prins kostuums gerealiseerd en zijn hieruit drie ‘kostuumlijnen’ ontstaan; Flamboyant, Elegant en Charmant

 

Tevens ontwerpt zij ook andere bijzondere carnaval kostuums voor individuen of groepen.

Een kostuum wordt op de persoon ontworpen en indien gewenst op maat gemaakt, daarnaast worden de kwalitatief hoogwaardige stoffen en materialen met zorg geselecteerd en afgewerkt.

 

Wanneer bij het kostuum een traditionele steek gewenst is, behoort samenwerking met Ria Bartels Exclusieve Steken te Deurningen tot de mogelijkheden.

Carnavalkostuums-website.jpg

Wil je ook een uniek prins carnaval kostuum op maat?
Maak dan vrijblijvend een afspraak en

kom naar het atelier van made by Josje.

Anker 1

KOSTUUMLIJN - FLAMBOYANT

De kostuumlijn Flamboyant kenmerkt zich door extravagantie en overvloed. Het uitgangspunt van het kostuumontwerp is “over the top”, en alles is mogelijk! Bij deze kostuumlijn werkt made by Josje aan een uniek, persoonlijk en op maat gemaakt kostuum met een grote diversiteit aan stoffen en materialen, waarbij gekozen wordt voor een bijzondere en aparte belijning. Hieraan voegt zij opmerkelijke, zelf ontworpen en handgemaakte details toe. Voorbeelden van deze kostuumlijn zijn:

Anker 2

KOSTUUMLIJN - ELEGANT

De kostuumlijn Elegant kenmerkt zich door vakmanschap en stijl. Het uitgangspunt van het kostuumontwerp is net even anders dan anders. Bij deze kostuumlijn werkt made by Josje aan een persoonlijk en op maat gemaakt kostuum, waarbij tot drie verschillende stoffen gebruikt worden en waarbij gekozen wordt voor een stijlvolle belijning. Hier voegt zij passende details aan toe. Voorbeelden van deze kostuumlijn zijn:

Anker 3

KOSTUUMLIJN - CHARMANT

De kostuumlijn Charmant kenmerkt zich door eenvoud. Het uitgangspunt van het kostuum is een basic ontwerp. Bij deze kostuumlijn werkt made by Josje aan een op maat gemaakt kostuum met stoffen die gekozen zijn op basis van gebruikte stoffen in bijvoorbeeld de steek van een carnavalsvereniging. Voorbeelden van deze kostuumlijn zijn:

Anker 4

OVERIGE CARNAVAL KOSTUUMS

Made by josje ontwerpt en realiseert in opdracht ook diverse andere carnaval kostuums. Geheel in overleg en overeenstemming met de opdrachtgever(s) ontwerpt zij, zoekt zij stoffen uit en wordt het geheel, indien gewenst, op maat gemaakt. Voorbeelden van deze kostuums zijn:

bottom of page