top of page

MADE BY JOSJE

De wereld kleuren! Dat is wat made by Josje met haar kleding wil doen. Deze veelzijdige, creatieve couturier leeft haar grootste passie door kostuums en maatkleding te ontwerpen die mogen afwijken van de standaard. In haar ontwerpen die uniek en met oog voor detail te noemen zijn, zoekt made by Josje voortdurend naar een spannend en boeiend samenspel.

Dit bereikt zij door vorm, kleur en stof te combineren, diverse verf-, naai- of borduurtechnieken te gebruiken, een goede lijnvoering te hanteren en altijd gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige stoffen en materialen. Daarnaast laat zij zich graag inspireren door originaliteit, creativiteit, vakmanschap en symboliek.

Voor diverse carnavalsverenigingen, theatergezelschappen en particulieren, heeft zij in opdracht, kostuums en kleding ontworpen en op maat geproduceerd. Waarbij zij rekening houdt met draagbaarheid èn uw lichaamsvorm en houding wat resulteert in de perfecte pasvorm.

Dus heeft u een eigenzinnige wens, wilt u met uw kostuum of kleding ook net even afwijken van de standaard of zelfs over-de-top? Dat kan! Wanneer u bij made by Josje binnenloopt kunt u overleggen wat uw wensen zijn. Maar ook als confectiekleding u eigenlijk nooit precies past, als u dat ene fijn zittende jurkje wilt laten vervangen door een nieuwe of als u zelf een mooie stof ziet en u daarvan een mooi kledingstuk wilt laten maken? Dat kan ook!

Wanneer u blij haar atelier en fourniturenwinkel verlaat, is made by Josje blij.

Profiel foto Josje.jpg

Wilt u net even afwijken

van de standaard of dat

ene fijn zittende jurkje vernieuwen? Dat kan!

bottom of page